Isnin, 26 September 2011

SAYANG IBU.......
 SAYA SAYANG IBU!!!!!!!!!!!!


Wah! statement yang hebat! Anda sayang ibu anda? Gilalah kalau jawapan sebaliknya kan.. Saya sayang sangat ibu saya! Tiba-tiba rasa nak post tentang ibu saya hahaha.. Kenapa tiba-tiba ek????? Entahlah.. angin kus-kus dah datang agaknya hehehe..

Sejak kebelakangan ini along sentiasa dengan ibu,pergi sekolah ibu hantar, sarapan pagi dengan ibu, balik sekolah pun ibu ambik , pegi pasar dengan ibu,,, senang cerita semua dengan ibu! Tak pernah tade ibu.. Ibu sentiasa disisiku..Tapi biasalah, seorang anak kadang-kadang degil. Bila dia marah, kita menjawab. Bila dia merajuk, kita tak pujuk. Bila dia membebel, kita pekakkan telinga. Bila kita moody, ibu jadi bahannya.. Tapi aku tetap menyayangi ibu. Adakah ibu begitu?

Kalau time tgk dia happy, memang aku happy.. Kalau tgk time dia moody... Geram den dibuatnya.. sebab satu rumah akan kena nanti hahaha.. Tapi bagi semua ibu sume tu perkara biasa saja kan..

Ibu saya seorang yang kental, tabah , kuat hadapi apa sahaja cabaran yang datang.. Dia tak pernah putus asa,malah dia sering berdoa untuk mendapat pertolongan, petunjuk, kekuatan, semangat!
Dialah ibu , dialah ayah..Dia lah segala-galanya..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan